Voordelen

Voordelen

 

Lijkt het jou ook iets om te genieten van onze Lidkaart of te besparen op allerhande aankopen via je gezinsspaarkaart?

 

En blijf je graag op de hoogte van de stappen die we zetten naar de overheid om de belangen van onze gezinnen te vrijwaren?

 

Maak je dan voor 40 euro per jaar lid van de Gezinsbond! Als lid krijg je om de veertien dagen onze gezinskrant 'De Bond', met informatie over de bondsactiviteiten in jouw buurt en je geniet van alle voordelen en diensten die de Gezinsbond aanbiedt.

 

Ontdek nu alle voordelen die de Gezinsbond jou kan aanbieden! Op de algemene website van de Gezinsbond kan je nog uitgebreider de voordelen raadplegen.

 

 

Een lijstje:

Hieronder kunt u een kort voerzicht vinden van de verschillende voordelen die de Gezinsbond jou kan aanbieden.

Gezinsspaarkaart

Op duizenden plaatsen in Vlaanderen krijg je korting bijeengespaard op deze elektronische spaarkaart. Ontdek hier meer informatie!

Kortingskaart

De Gezinsbond reikt jaarlijks kortingskaarten uit aan gezinnen met drie of meer kinderen, waarmee ze van een korting op het openbaar vervoer van de N.M.B.S. en bij de Lijn kunnen genieten. Meer informatie hier!

Kinderoppasdienst

Van huis weg te gaan terwijl je kroost in goede handen is? Doe beroep op onze kinderoppasdienst!

Geboortegeschenk

 

Een geboorte in een gezin, daar kunnen we met de Gezinsbond niet onverschillig tegenover staan. Daarom zijn er verschillende initiatieven om die gezinnen bij te staan.

Copyright © All Rights Reserved