Kinderoppasdienst

Kinderoppasdienst

 

De kinderoppasdienst geeft ouders met baby's, peuters, kleuters en jonge kinderen de mogelijkheid om ontspanning te nemen, boodschappen te doen, familiale en andere verplichtingen na te komen, kortom van huis weg te gaan terwijl hun kroost in goede handen is.

 

De babysitting gebeurt in de woning van de ouders door jongeren van minimum 15 jaar, die door de dienst worden gekozen omdat ze met kinderen kunnen omgaan. Ze worden op de voet gevolgd.

 

Tarieven en afspraken:

 

Oppastijd Tarieven

Per uur 4 euro

Overnachting (22 tot 8 uur + ontbijt) 20 euro

 

Minimumvergoeding (minder dan 2 uren): 8 euro

 

Een begonnen uur telt als een volledig uur. De plaatselijke coördinator kan een extra vergoeding aanrekenen bij laattijdig thuiskomen van de ouders.

 

Indien je de voorziene oppas laattijdig annuleert, is de prijs van een minimumvergoeding + één briefje verschuldigd. Het totale bedrag wordt rechtstreeks aan de oppas betaald. Na afloop van de prestatie vul je een briefje uit het kinderoppasboekje in; één exemplaar hou je bij, het andere is voor de oppas.

 

Indien je nood hebt aan een oppas of indien je zelf een oppas wilt worden. Neem dan zeker contact op met Georgette Verstraeten via het nummer 0478/427762.

 

Met onze oppasdienst kan je op je beide oren slapen!

 

 

 

Een lijstje:

Hieronder kunt u een kort voerzicht vinden van de verschillende voordelen die de Gezinsbond jou kan aanbieden.

Gezinsspaarkaart

Op duizenden plaatsen in Vlaanderen krijg je korting bijeengespaard op deze elektronische spaarkaart. Ontdek hier meer informatie!

Kortingskaart

De Gezinsbond reikt jaarlijks kortingskaarten uit aan gezinnen met drie of meer kinderen, waarmee ze van een korting op het openbaar vervoer van de N.M.B.S. en bij de Lijn kunnen genieten. Meer informatie hier!

Kinderoppasdienst

Van huis weg te gaan terwijl je kroost in goede handen is? Doe beroep op onze kinderoppasdienst!

Geboortegeschenk

 

Een geboorte in een gezin, daar kunnen we met de Gezinsbond niet onverschillig tegenover staan. Daarom zijn er verschillende initiatieven om die gezinnen bij te staan.

Copyright © All Rights Reserved