Kortingskaart

Kortingskaart

 

De Gezinsbond reikt jaarlijks kortingskaarten uit aan gezinnen met drie of meer kinderen, waarmee ze van een korting op het openbaar vervoer van de N.M.B.S. en bij de Lijn kunnen genieten.

 

Je kan de kortingskaart rechtstreeks aanvragen bij Eric Fonteyn.

 

Wat heb je voor deze aanvraag nodig?

 

Een formulier gezinssamenstelling, gelegaliseerd door de dienst bevolking van jouw gemeente: Dit document kan je hier downloaden of kan je opvragen bij je plaatselijke afgevaardigde. Voor kinderen van 18 tot 25 jaar heb je een attest van inschrijving in de onderwijsinstelling of een attest van de kinderbijslagkas nodig. De administratiekosten bedragen 6 euro.

 

 

 

 

Een lijstje:

Hieronder kunt u een kort voerzicht vinden van de verschillende voordelen die de Gezinsbond jou kan aanbieden.

Gezinsspaarkaart

Op duizenden plaatsen in Vlaanderen krijg je korting bijeengespaard op deze elektronische spaarkaart. Ontdek hier meer informatie!

Kortingskaart

De Gezinsbond reikt jaarlijks kortingskaarten uit aan gezinnen met drie of meer kinderen, waarmee ze van een korting op het openbaar vervoer van de N.M.B.S. en bij de Lijn kunnen genieten. Meer informatie hier!

Kinderoppasdienst

Van huis weg te gaan terwijl je kroost in goede handen is? Doe beroep op onze kinderoppasdienst!

Geboortegeschenk

 

Een geboorte in een gezin, daar kunnen we met de Gezinsbond niet onverschillig tegenover staan. Daarom zijn er verschillende initiatieven om die gezinnen bij te staan.

Copyright © All Rights Reserved